Terenul de la Faurei, mai periculos decat Banel Nicolita

CSM Oltenita a remizat in deplasare, scor 0-0, cu CS Faurei, in prima etapa din Seria C2.

Modelu si Borcea au inceput cu stangul in Liga a 3-a, in vreme ce oltenitenii au scos un punct pretios pe terenul celor de la CS Faurei, formatie ce a promovat in vara acestui an in cel de-al treilea esalon al fotbalului romanesc. Gabriel Radu, antrenorul celor de la CSM Oltenita, si-ar fi dorit mai mult din jocul disputat sambata.

„Noi ne bucuram doar daca reusim sa castigam. A fost un meci de lupta, pe cel mai prost teren pe care l-am vazut vreodata. A fost un meci urat, de lupta. Daca incercam sa jucam, pierdeam. Ne-am batut cu ei. Asa au facut si ei. Am incercat sa jucam, dar ne-am dat seama repede ca nu se poate. Jucatorii meu au vrut sa construiasca, dar era imposibil. Am stat cu gura pe jucatori tot timpul ca sa ne faca asa ceva, altfel pierdeam. Sarea mingea tare. Am avut ocazii, am avut o bara, au avut si ei o bara„, sustine tehnicianul oltenitenilor.

Radu a explicat si de ce nu este multumit doar cu un punct. „Am mai vazut cateva meciuri ale echipelor din seria noastra. Am vazut Tunari – Cernavoda, scor 1-1. Mi-as fi dorit trei puncte la Faurei. Dupa aspectul jocului si tinand cont de teren, sunt multumit si cu punctul asta. Valoarea dintre cele doua echipe s-a echilibrat din cauza terenului. Pe teren bun, mult mai multe sanse aveam noi. E bun un punct pentru prima etapa, dar nu vreau sa facem nunta la un punct. E un campionat lung si trebuie sa castigam multe meciuri”.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *