Nitoi acuza arbitrajul: „Am avut doua penalty-uri neacordate”

Agricola Borcea a pierdut cu 4-0 primul joc din campionat, dar tehnicianul echipei nu isi face griji.

Debut cat se poate de prost pentru cocargeni la al doilea sezon in Seria C2. Popesti Leordeni s-a impus cu 4-0 la Borcea. Un rezultat absolut firesc din moment ce ilfovenii au o trupa cu multi jucatori care in trecut au evoluat in Liga a 2-a.

Virgil Nitoi recunoaste forta adversarului, dar marturiseste ca rezultatul ar fi putut fi altul daca echipa sa nu ar fi fost privita cu raceala de brigada de arbitri. „Sunt bucuros pentru ca am jucat bine. Ne-a batut o echipa mai bine pregatita fizic. Am avut doua penalty-uri neacordate. Am cazut fizic si nu am putut mai mult. Ne-au pasat de n-am mai putut. Popesti Leordeni va pune probleme si Rapidului. Eu am stat la cutie 30 de minute si am incercat sa joc ce stiu”, sustine tehnicianul.

Acesta a fost deranjat de atitudinea publicului. „Primarul a venit dupa meci si mi-a zis ca nu e suparat. M-a deranjat ca lumea din tribuna m-a injurat in timpul meciului. Nu mi se pare normal. Am facut un singur antrenament de cand sunt la echipa asta. Am inceput sa crestem la forta a grupului. In ciuda scorului, nu sunt trist. Deja ne-am clasat pe ultimul loc, dar mai stam de vorba dupa 4-5 etape”.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *