Ulmu, lider până marți! Venus a depus contestație

Runda a 7-a a Ligii Tractoristilor a fost cea mai spectaculoasa dintre cele desfasurate pana acum.

Surprize de tot felul pe prima scena a fotbalului calarasean. Partizan Crivat a trecut cu 4-2 de Venus Independenta, formatie ce a trecut Argesul din postura de lider al clasamentului. Elevii lui Ilie Zeciu au jucat execrabil, numai ca situatia nu e deloc disperata.

La finalul jocului, oaspetii au depus o contestatie prin care spera sa obtina cele trei puncte. Portarul celor de la Crivat este banuit ca evolueaza si pentru o formatie din judetul Giurgiu. Cazul va ajunge pe masa Comisiei de Disciplina si Etica din cadrul AJF Calarasi.

Pana cand Venus va obtine victoria la masa verde, pe primul loc in clasament se afla rivalii de la Mostistea Ulmu. Elevii lui Augustin Calin au trecut cu 10-0 de Viitorul Curcani. Lider ar fi putut fi Zarea Cuza Voda, numai ca echipa lui Viorel Solomon a fost egalata in ultimele minute ale partidei jucate la Chirnogi si incheiata cu scorul de 3-3. Cu o victorie, oaspetii ar fi fost pe primul loc.

O alta surpriza s-a consemnat la Valcelele, acolo unde Manastirea n-a mai stat capra si s-a impus cu 1-0. Gazdele acuza arbitrajul pentru al doilea meci consecutiv. Potrivit antrenorului Marius Paun, echipa sa ar fi avut un gol valabil in minutul 90+2, anulat pe motiv de offside.

Daca marti se va intampla ca rezultatul din teren, de la Crivat, sa fie pastrat de catre Comisia de Disciplina, atunci vom avea cinci echipe cu cate 16 puncte in fruntea clasamentului, ceea ce reprezinta o premiera pentru Liga Tractoristilor.

Tot la capitolul surprize intre si victoria celor de la Radovanu pe terenul de la Jegalia. In urma acestui succes, presedintele Marian Speriatu – Olariu a luat decizia istorica de a debloca primele de joc ale elevilor lui Marian Luican.

Liga Tractoristilor, etapa a 7-a, rezultate: Ciocanesti – Gradistea 9-3, Chirnogi – Cuza Voda 3-3, Jegalia – Radovanu 1-3, Valcelele – Manastirea 0-1, Crivat – Independenta 4-2, Ulmu – Curcani 10-0, Lehliu – Roseti 1-3, Dragalina – Fundulea 3-2

Related Articles

13 Comments

 • Ultraboys , 12 octombrie 2017 @ 16:09

  Ce filozofi sunteți voi de la fc zarea scuipa în borcea ați scos și voi capul puțin și nu se mai intelege nimeni cu voi stați puțin sa dați de echipe mai bune o sa va dezumflati imediat.

  • Nicolae , 13 octombrie 2017 @ 22:12

   Cam are 1 0 limba română, prietene

  • Us , 24 octombrie 2017 @ 16:58

   O sa piarda si ei la Manastirea ))

 • F.C.Z.C.Voda , 10 octombrie 2017 @ 11:29

  C.P: Venus Independența….
  Bă ce naibii! Nici rezerve nu au … (Partizan Crivat) le dam 13-14…!?!? Lejer!!!
  S-a văzut… ce lejer!!! :))))

 • F.C.Z.C.Voda , 10 octombrie 2017 @ 11:20

  Si să mai zic ceva….. pe fată….Toate echipele au jucătorii care joacă la alte echipe în alte județe…. Si cele de pe primele locuri …. pot da si nume… Valoarea jucătorului sunt BANI..!!! RUSINICA… HOTII STRIGĂ HOTII!?!

 • F.C.Z.C.Voda , 10 octombrie 2017 @ 11:10

  Durerea este mare si frustrare si mai mare pentru că jucătorii de la Venus nu au putut să-i ia primele.. 300-400 ron… Asa se intampla când te lauzi că le dai 12-14 goluri… Si din câte situ eu Crivatu…au 13-14 din Călărași…

 • Ultraboys , 9 octombrie 2017 @ 23:12

  Crivat sa joace cu jucătorii lor nu cu selecționata din trei județe și aia pe fals Cum va explicați pina acum au fost ciuca bătăii și acum mare echipa

  • nasu sandu , 10 octombrie 2017 @ 9:17

   Voi aveti jucatori la la fara frecventa (cum spunea cineva) d aia v au batut cei de la Criva..urmeaza si alte infrangeri la fel de dureroase dar ce se pot repara din pix la ajf

 • Ultraboys , 9 octombrie 2017 @ 23:10

  Troian vezi ca pe Ulmu i-am bătut la ei așa ca ciocul mic mai buni ca voi suntem.

 • nasu sandu , 8 octombrie 2017 @ 12:10

  Sa faci contestatie pe portarul ultimei clasate uitand ca tu ai luat 4 goluri de la un atac repetent este ca si cum Halep si ar concedia antrenorul pt ca a servit numai duble greseli in tot meciul. Rusine , rusine, rusine Slick & Co. Asta este ziua in care marea Venus a devenit minuscula.

  • Robert , 9 octombrie 2017 @ 10:10

   „Atacul repetent” are mai multe goluri marcate decat Victoria Chirnogi, Unirea Manastirea, ACS Roseti sau Dunarea Gradistea..

  • Dan , 9 octombrie 2017 @ 15:41

   când venus bătea pe chirnogi,ulmu și ciocănești stateati cu fata in perna si telefoanele fara net activat.Ce vrei au demonstrat ca sint mai buni. Dacă cineva joaca pe fals sa fie suspendat fără rusine

 • Troian , 8 octombrie 2017 @ 11:34

  Si…… ca de fiecare data când Independenta ia bătaie. …face rpd contestație. Altceva nu mai știu. ……Nu vor sa recunoască ca sunt slabi rău. FORZA ULMU!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *