Reacţia lui Târşolea după remiza cu Unirea Mânăstirea

Fotbalul judetean nu poate evolua din cauza unor interese marunte.

Unirea Manastirea si Mostistea Ulmu au incheiat la egalitate, scor 3-3. Acest rezultat ii bucura peste masura pe cei de la Venus Independenta. Barcelona de Calarasi a avut chiar un trimis la acest joc. Emil Ciortan a fost pe margine nu doar pentru a vedea la lucra marea rivala.

Vasile Tarsolea, presedintele celor de la Mostistea Ulmu, pune semiesecul de la Manastirea pe seama brigazii de arbitri. „Am condus cu 2-0 din minutul 18, insa arbitrul ne-a eliminat gresit un jucator. In inferioritate numerica, nu am reusit sa facem fata si gazdele au reusit sa preia conducerea pe tabela de marcaj. Am terminat meciul cu doi jucatori mai putin pe teren. Am inscris golul egalizator in minutele de prelungiri, dupa care am mai inscris un gol valabil, dar a fost anulat de catre arbitrul asistent care este din Independenta. Nu se poate ca la un meci ca acesta sa fie trimisa o brigada lipsita de experienta, din care sa faca parte un arbitru chiar din Independenta”, a spus Tarsolea.

Pentru Ulmu se anunta vremuri grele in Liga Tractoristilor. „Primarul de la Manastirea a vrut sa-l bata pe Ungureanu, de la noi, pentru ca a protestat la adresa arbitrului. Dupa meci, observatorul Ionel Ivanciu i-a retinut carnetul de joc. Sunt convins ca il vor suspenda tocmai ca sa nu joace in meciul cu Independenta. Daca nu eram prezent la meci, presiunea asupra jucatorilor nostri ar fi fost si mai mare. Oamenii din Manastirea ma cunosc si stiu ce fel de om sunt”, a mai completat finantatorul nou-promovatei.

E clar ca AJF Calarasi trage pentru Venus Independenta. Nu este prima oara cand se intampla lucrul acesta. Prestatia arbitrilor a fost slaba, nu incape nici o urma de indoiala. Dar si Vasile Tarsolea trebuie sa inteleaga ca nu poate performa daca foloseste jucatori agabaritici.

Liga Tractoristilor, etapa a 2-a, rezultate: Roseti – Chirnogi 3-4, Valcelele – Crivat 8-1, Independenta – Curcani 14-0, Lehliu Gara – Jegalia 3-2, Dragalina – Ciocanesti 1-6, Fundulea – Gradistea 1-3, Radovanu – Cuza Voda 1-2, Manastirea – Ulmu 3-3.

Related Articles

24 Comments

 • Vasile Tîrșolea , 28 septembrie 2017 @ 12:46

  Dan, când am retras echipa Phoenix Ulmu de la Liga 3 am făcut-o ca protest împotriva conducerii FRF de atunci. Da, am sfidat autoritatea lui nașul Sandu și compania! Evenimentele ce au urmat mi-au dat dreptate, șeful FRF fiind la un pas de pușcărie. În schimb, din impresiile care vin spre mine de la oamenii de fotbal din București și din țară, Phoenix Ulmu a rămas o amintire frumoasă și un exemplu de fair-play. Așa cum este simpatizată și în județul Călărași, mai puțin de către unii corupți din AJF. Sper că în cele din urmă și adversarii noștri să treacă peste rivalitatea sportivă și să ne aprecieze. Pentru joc, pentru organizare și pentru corectitudine.

 • Vasile Tîrșolea , 28 septembrie 2017 @ 12:30

  Ultraboys, semnează cu numele adevărat și asumă-ți opiniile! Și vino cu ARGUMENTE, nu cu vorbe fără acoperire prin care vrei doar să-ți arăți lipsa de respect. Dacă mi te adresezi cu BĂI, măcar fă-o corect gramatical. Poate nu ți-ar strica să dezlegi niscai integrame pentru a învăța să scrii românește. Despre sugestia cu ULMU TV pot spune că o să mă gândesc. N-ar fi o idee rea. Mulțumesc!

 • Vasile Tîrșolea , 28 septembrie 2017 @ 12:10

  Mihai, fii mai explicit! Ce am făcut cu Plătărești? Poate te referi la excesul de ospitalitate și toleranța la comportamentul violent al echipei vizitatoare. Nu poți arunca cu noroi la adăpostul unui pseudonim. Dă-ți numele adevărat și putem discuta orice!

 • Dan , 7 septembrie 2017 @ 14:19

  Dacă faultul de la al doilea cartonaș roșu pt ulmu este egal cu rosul pt manastirea înseamnă ca celor din ulmu li se permite jocul de rugby dar fără reguli. Sâmbătă mănăstirea bate la ciocanesti

 • Vasile Tîrșolea , 7 septembrie 2017 @ 11:25

  Domnule anonim Ultraboys, primul roșu a fost dat gratuit, la un duel unde fundașul nostru și atacantul advers s-au incomodat reciproc, cel mult, eliminarea fiind dată considerându-se poziție de ultim apărător, nu pentru fault violent, deci suspendarea de o etapă e arhisuficientă, conform regulamentului. La o fază ulterioară, identică, dar pe atacul nostru, arbitrul a renunțat să dea, de asemenea, roșu. Astfel, arbitrul a dezechilibrat jocul în favoarea gazdelor, la scorul de 2-0 pentru Ulmu, pe un fond de joc bun al nostru. Al doilea roșu împotriva noastră s-a dat pentru un atac prin alunecare imprudent, dar fără intensitate, la o fază în tușă, în zona centrală, jucătorul atacat, chiar dacă a amplificat contactul, nu a fost accidentat. Conform regulamentului suspendarea de o etapă este pertinentă. Ambii noștri jucători au fost prezenți la comisia de disciplină, chiar dacă aveau slujbe la București și antrenament. Jucătorul sancționat de la Mânăstirea a primit roșu după faulturi repetate (de galben), plus că a înjurat adversarii, tot meciul, inclusiv banca noastră. I s-a dat al doilea galben… și roșu pe final, la 3-2 pentru gazde. Nu a venit la comisie, sfidând autoritatea AJF. Dacă jucătorul de la Independența a primit direct roșu pentru fault dur și nu s-a prezentat la comisia de disciplină, atunci suspendarea de 2 etape este cea corectă. Ungureanu a fost înjurat tot meciul de către adversari sub ochii și urechile arbitrilor, a fost provocat tot timpul, inclusiv de către observatorul Ivanciu care a venit la noi la bancă pentru a-l amenința (sunt înregistrări audio-video!). Și după fluierul final, când brigada de arbitri se îndrepta spre vestiare, s-a dus la central, cu mâinile la spate, pentru a cere explicații pentru arbitrajul execrabil (meciul tocmai se încheiase cu un gol perfect valabil marcat de Ulmu și anulat de tușierul din Independența!). Pentru aceste fapte, observatorul Ivanciu a oprit legitimația lui Ungureanu, dar a uitat să consemneze că acesta a fost atacat de primarul din Mânăstirea care a încercat să-i dea un cap în gură, sub ochii tuturor, jucători, spectatori, ziariști, oficiali AJF etc. (există imagini!). În aceste condiții, nu poate avea mare credibilitate raportul observatorului Ivanciu, a cărui reputație de arbitru controversat este binecunoscută. Întărită și de faptul că a venit la comisia de disciplină în pantaloni scurți, în papuci și mirosind a băutură. No comment!

  • Ultraboys , 8 septembrie 2017 @ 13:29

   Cred ca ar trebui sa facem regulamentul după Cum faci tu integrame văd ca le ști pe toate bai Tarsolea toți arbitrii din ce înțeleg ar trebui sa fluiere tot în favoarea voastră ca voi aveți probe video filmate cu un telefon chinezesc mă mir ca nu va faceți și televaziunea voastră ulmu tv ca sunteți o echipa de elita mai bine te punem președintele comisimia de disciplină.

  • Dan , 8 septembrie 2017 @ 14:38

   Dl. Tirsolea ne sfidează inteligenta de parcă doar el a fost la meci. Gaseste explicatii pt orice favorabile doar echipei lui. Dar tu Dl Tirsolea autoritatea cui ai sfidăto cind ai retras phoenix ulmu din liga a treia?

  • mihai , 27 septembrie 2017 @ 14:45

   CE repede Sa intors roata Ai uitat CE Ai facut cu Plataresti nu Te Mai da Fata mare

 • Ultraboys , 6 septembrie 2017 @ 11:24

  Domnule Tarsolea ai urlat ca ajf este cu Independenta dar văd ca jucătorii eliminați ai lui ulmu a primit câte o etapa de suspendare și ungureanu care a înjurat ca la ușa cortului a primit 2 etape iar jucătorul eliminat de la Independenta în meciyl cu gradistea a primit 2 etape unde e ajutorul pt Independenta?

 • Dan , 4 septembrie 2017 @ 15:33

  Sa va fie rușine ca nu stați capra în fata omului ca el a făcut multe pt voi. Ne scuzați ca jucam pe bune dar sa ne spui daca un jucător care protesteaza poate înjura Și sa fi auzit injuraturi.mănăstirea o sa încurce multe echipe nu doar pe voi pt ca așa sint pucelusii mai joaca și fotbal.

 • nasu sandu , 4 septembrie 2017 @ 14:56

  Asistentul Daniel Vasile din Independenta mai pleaca in Anglia sau i ati dat contravaloarea contractului dupa meci pt un an de sedere in regatul unit?

 • Dan , 4 septembrie 2017 @ 0:03

  Borcea anul trecut a fost dezavantajata clar si tot ă reușit să câștige în cele din urma asa ca lăsați arbitrajul …si Ulmu munciti mai mult si contra arbitrajului câștigati dacă aveți echipa.La Independenta Borcea a întors rezultatul si sa calificat 2 la 3 iar la Mănăstirea sec 0 la 3 pentru Agricola Borcea.. contra albitrilor si impotriva AJF care doreau ca Independenta sa castige cupa ..jucau acasă finala si logic trebuiau ajutati erau organizatori dar jocul foarte bun al echipei din Borcea si a spus cuvântul.Lasati arbitrajul si la munca …cei mai buni vor câștiga pana la urma campionatul.

 • nasu sandu , 3 septembrie 2017 @ 15:36

  Ionut, tu ar trebui sa taci pe viata. Traiesti intr o minciuna. Daca erai ieri la meci te ridicai in picioare si aplaudai echipa din Ulmu pt. jocul prestat. Sa nu comparam Gradistea cu Manastirea, te faci de ras. N ati putut bate o echipa formata din purcelusi..

  • Ultraboys , 3 septembrie 2017 @ 16:07

   O sa va batem pe voi prietene și va liniștim.

  • Ionut , 3 septembrie 2017 @ 16:24

   Ma scuzi. Am uitat ca voievodul va plateste pt. a-i ridica osanale dar sa instituiti cenzura…inca ceva: purcelusi sau pensionari (asa cum ii considerati voi) sunt adversarii tuturor si trebuiesc respectati. Dar am uitat ca de cand ai plecat de la Venus esti „zen”!

  • DuNh1LL , 3 septembrie 2017 @ 21:10

   Nea Sandu nu va cunosc , dar va asigur ca „purceluși din Grădiștea” vor încurca multe echipe …

  • Gino gino , 4 septembrie 2017 @ 16:44

   Sa compari gradistea cu manastirea este ca si cum ai amesteca coranul cu biblia asa ca dl.ionut mare grija ai comis o mare imprudenta nu numai ca te ai ridicat in picioare lucru interzis de regulament dar ai si aplaudat , domnule ti ai tradat fratii si pretenii Mai oamenii buni de va certati ? Prea multa cearta pentru nimic , aveti va ca fratii

 • Ionut , 3 septembrie 2017 @ 12:57

  Pai cand Independenta a fost dezavantajata la Gradistea etapa trecuta, nu a mai fost ajutata de ajf? Atunci tot Venus era de vina, din cauza ca jucase slab. Acum tot Venus este vinovata ca au jucat altii slab…

 • Vasile Tîrșolea , 3 septembrie 2017 @ 1:05

  Felicit echipa Mostiștea Ulmu pentru spectacol și dăruire, pentru rezistența fizică arătată, inclusiv a agabariticilor ( care au alergat mult, fiind schimbați doar din motive tactice generate de inferioritatea numerică) Felicit antrenorul Augustin Călin pentru echipa pe care a reușit să o facă într-o singură lună. Felicit Primăria Ulmu pentru sprijinul acordat. Felicit tot stafful echipei pentru buna organizare. Felicit suporterii din Ulmu care ne-au însoțit pe malul celălalt al Mostiștei. Și de asemenea pe atacantul nostru Cătălin Marcu, pentru că e proaspăt tată de băiat.

  • Ultraboys , 3 septembrie 2017 @ 13:54

   Și ai uitat sa îl feliciți și pe popa din sat ca sa rugat sa egalați pe final după ce ratase manastirea 2-3 ocazii clare de gol😂

 • nasu sandu , 3 septembrie 2017 @ 1:03

  Domnule ziarist, trebuie sa intelegi ca astfel de delegari se fac doar la presiunea lui Slick. Asa e in judet, e ceva nou ca o echipa cu un concept total schimbat, organizata si structurata ca la carte trebuie retezata din radacini de ajf si lichelele de la independenta. Faptul ca tarsolea isi tine obiceiul si nu ofera nici apa arbitrilor ii costa in teren maniera de arbiraj.

 • Vasile Tîrșolea , 3 septembrie 2017 @ 0:44

  Felicit gruparea din Mânăstirea pentru buna organizare a întâlnirii și echipa gazdă pentru joc. Doar câteva lucruri mi-au lăsat un gust amar-1) Prestația arbitrului de centru care a dat roșu pentru un fault la mijlocul terenului, invocând poziția discutabilă de ultim apărător, judecând apoi diferit o fază similară, după 5 minute, pe contraatacul nostru. 2) Anularea unui gol perfect valabil pentru noi, de către tușierul din Independența, pe motiv de ofsaid pe care nimeni nu l-a văzut (viciere de rezultat). 3) Bucuria excesivă a antrenorului Dunării Ciocănești, Cornel Țicu, la golul de 3-2 pentru gazde, probabil uitând pentru o clipă gestul meu de a-i pune la dispoziție baza din Ulmu pentru competiții, când terenul din Ciocănești era în construcție. 4) O parte ostilă a publicului care a uitat probabil că, pe vremea inundațiilor, când jumătate din sat era sub apă, jandarmii făceau diguri și ei stăteau la cârciumă, Tîrșolea aproviziona Mânăstirea cu păine, gratuit. 5) Gestul primarului din Mânăstirea de a încerca să-l lovească cu capul pe jucătorul nostru Petre Ungureanu care protesta cu mâinile la spate la arbitru, după meci. 5) Tupeul observatorului Ivanciu care oprește legitimația lui Ungureanu, uitând să consemneze, probabil, în raport și agresiunea primarului scandalagiu. Asta, după ce același Ivanciu venise la banca noastră în timpul meciului, provocându-l deliberat pe același jucător.

 • Vasile Tîrșolea , 2 septembrie 2017 @ 23:51

  Ceea ce s-a anticipat pe acest site s-a și întâmplat. S-a dovedit că AJF nu poate schimba delegările decât la cererea grupării din Independența. Pare un paradox, dar putem vorbi, fără riscul de a greși, de INDEPENDENȚA AJF-ului. Sau că AJF e anagrama de la JAF. Când în debutul partidei cu vecinii noștri din Mânăstirea, conduceam deja cu 2-0 prin două goluri magnifice (Șerban Gabriel, alias Zena și Mihai Alexandru, alias Hamude), întreaga corupție din fotbalul județean s-a speriat. Și, normal a apărut primul roșu imaginar. Și clasica împingere de la spate din partea arbitrului… (va urma)

 • Ultraboys , 2 septembrie 2017 @ 23:26

  Păcat ca nu a-ți pierdut oricum mulțumim brigăzii de arbitrii care au arbitrat exemplar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *