Duș rece pentru Dunărea Călărași

Dacia Unirea Braila a trecut cu 5-0 de Dunarea Calarasi.

Ultimul joc de pregatire din aceasta vara a reprezentat o umilinta cumplita pentru gruparea „galben-albastra”. Elevii lui Adrian Iencsi au pierdut cu 5-0 disputa cu Dacia Unirea Braila, desfasurata in deplasare. Sambata, 5 august, calarasenii vor incepe sezonul tot in deplasare, pe terenul celor de la FC Clinceni.

Rezultatul de la Braila arata ca Dunarea nu poate emite pretentii in noul campionat. La club este degringolada, iar suporterii si oamenii de fotbal asteapta revenirea din concediu a lui Vasile Iliuta. Presedintele Consiliului Judetean Calarasi intentioneaza ca saptamana viitoare sa-l demita pe presedintele Bogdan Leu.

Campania de achizitii s-a desfasurat in mod haotic, ca drept dovada in acest sens stand nu doar rezultatul de la Braila, ci si faptul ca Dunarea va incepe campionatul, unul la care participa 20 de formatii, cu un lot alcatuit din numai 19 jucatori. Exact ca la Liga a 3-a.

Related Articles

2 Comments

  • Un cunoscator , 1 august 2017 @ 9:21

    Aduceti pe cineva care se pricepe si la jucatori si la arbitraje (gen chivorghean dinu vama )si o sa vedeti ca o sa avem si echipa si arbitraje $$$ SAU credeti ca echipele care vor sa promoveze ii ia degeaba//la calarasi se cheltuie bani pe un obiectiv anuntat de dragu lumi ca bani merg in alta parte&spune/ti ca obiectivu e evitarea retrogradari si gata nu mai amagiti lumea *19 jucatori amatorism total si sa nu promovam in C

  • irefutabil , 29 iulie 2017 @ 21:13

    Deci de-aia nu merge echipa că-i Iliuță-n concediu!?Să nu care cumva s-o ia Iliuță-n barbă,după cum se aude prin târg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *