Independența visează din nou la titlul de campioană. Doar până marți!

Barcelona de Calarasi a castigat cu 3-2 derby-ul cu Agricola Borcea si s-a apropiat la doar un punct de lider.

Nu e cazul sa facem calcule cu doua etape inainte de finalul editiei 2016-2017 a Ligii Tractoristilor. Borcea are doar un punct avans dupa ce a pierdut meciul de la Independenta, insa distanta va fi de patru puncte incepand de marti seara.

AJF Calarasi se pregateste sa schimbe rezultatul meciului dintre Radovanu si Borcea. Pe teren a fost 3-2, insa forul fotbalistic judetean va indrepta cele trei puncte catre formatia vizitatoare. O golanie fara precedent in fotbalul calarasean.

Liga Tractoristilor, etapa a 28-a, rezultate: Stefan cel Mare – Dragalina 2-5, Roseti – Radovanu 2-0, Independenta – Borcea 3-2, Manastirea – Gradistea 4-1, Sarulesti – Ciocanesti 1-2, Valcelele – Lehliu Gara 3-2, Fundulea – Chirnogi 0-1, Curcani – Ulmeni 8-2.

Related Articles

13 Comments

 • Iuli , 25 mai 2017 @ 23:27

  Independenta ciocul mic….Borcea e campioana pe merit ati uitat de 3 la 0 scor de neprezentarea in tur la Borcea.Supararea este si mai mare joci finala cupei la ei acasă fără Venus pe teren si cea care a facut ca Independenta sa stea in tribuna cine o fi oare ? Borcea cumva ?Nu se poate…frustratilor din Independenta anul asta ….nimic se pare doar gălăgie si atat.Borcea este campioana!!!!!!

 • Dan , 25 mai 2017 @ 15:06

  Dar bieții de la borcea nu vor vinde meciul? Barajul e mai complicat decit credeti

 • Florin , 24 mai 2017 @ 5:40

  Independenta este gazda finalei cupei si frustrarea este foarte mare una e sa joci acasă cu cupa pe masa si alta e sa pregătești terenul de joc pentru finala cupei altor echipe ….e tare greu sa fii in pielea celor de la Venus.Dar Borcea va scos din cupa ..nu mai va aduceti aminte?..si apropo fața de replica răutăcioasă din comentul de mai sus…cine a fost nasu voatru campionatul acesta?….. replica la comul lui Nasu Sandu ?

 • fotbal pe paine , 23 mai 2017 @ 22:00

  Bai , ,,nasu Sandu” , cum poti sa spui ca ,, va fi cea mai urata campioana din ultimii 15 ani ” ? Cea mai urata campioana din ultimii 15 ani , ca sa te citez pe tine , este echipa care a cistigat campionatul de cateva ori , dar , de fiecare data a vandut meciul de baraj , exemplul cel mai recent , ca sa nu-ti fortez prea mult singurul neuron pe care-l ai , a fost meciul cu Axiopolis Cernavoda . Acum stii care-i campioana cea mai urata din ultimii 15 ani ?

  • nasu sandu , 24 mai 2017 @ 15:10

   Fara Independenta erau desfiintate jumatate din echipele aflate in primele 10. Scopul vostru an de an e sa castigati cu Venus

 • Danutz , 23 mai 2017 @ 20:07

  Orice s-ar întâmpla. ……În ciuda tuturor, anul asta, Borcea e campioana. ….si cea mai mare bucurie sa joci finala cupei româniei pe terenul carcotasilor de la independenta, fără echipa lor.

 • amator , 23 mai 2017 @ 14:07

  carcotasi fara sa aveti dreptate.titlul este la Borcea si cu punctele de la Radovanu si fara si apropo pt.cine nu stie Borcea -Independenta,tur retur 5-3.

 • nasu sandu , 22 mai 2017 @ 14:41

  De departe cea mai avantajata echipa din liga calaraseana este Agricola, plus ca s jucatori ce au foat dati afara dupa meciurile directe cu ei ( motorina si zena), acum trimit bani la radovanu ca Speriatu sa nu se prezinte cu jucatorul. V-a batut independenta de 2 ori fara 5 titulari in ambele meciuri. Va fii cea mai urata campioana din ultimii 15 ani..

  • Per tutti , 23 mai 2017 @ 19:50

   Dar nici cu campioana indepedenta nu mie rusine, care an de an vinde meciurile la baraj. Agricola merita titlul anul ăsta. Cum spune și Florin……În meciurile directe l-ea dominat pe toate

 • Florin , 21 mai 2017 @ 22:32

  Borcea merita sa castige… la întîlnirile directe cu Independenta sunt mai buni.La celelalte contracandidate Ciocanesti si Chirnogi tot echipa din Borcea se află in castig de puncte asa ca Borcea a dominat acest campionat pe merit.

 • Ultraboys , 21 mai 2017 @ 21:55

  Și ce trebuia sa facă sa se dea la o parte sa câștige echipa penibila din Borcea care așteaptă sa câștige contestația făcută greșit și fabricată de hoții de la ajf care nu știe cum sa o dea sa fie bine poate doar la TAS se va afla adevărul. 😅😅😅

 • Ionut , 21 mai 2017 @ 21:15

  Sa fim corecti tinere-a aratat 4 minute dar a tinut 7. Probabil lui si comisiilor le convenea egalul

 • Alves , 21 mai 2017 @ 19:51

  Golanie mai mare ca la independenta nu s-a mai întâlnit. Arbitrul a arătat 4 minute de prelungire care sau scurs cu jucătorii gazda numai pe jos. Se invitau unii pe alții care sa bata out-urile. La orice atingere arbitrul fluiera fault. Rușine. Agricola are noroc cu punctele de la RADOVANU. Altfel pierdea titlul. Cu siguranță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *