Nelu Tatu revine la Dunărea Călărași

Primarul comunei Valcelele se va intoarce si in Comitetul Executiv al AJF Calarasi. 

Viitorul echipei de futsal a Dunarii Calarasi era pana acum unul incert din cauza rivalitatii dintre viceprimarul Viorel Ivanciu si presedintele Consiliului Judetean Calarasi, Vasile Iliuta. Pana la urma a invins sportul si futsalul va continua sa reprezinta orasul de pe Borcea la cel mai inalt nivel.

Echipa de futsal este, fara nici o urma de indoiala, cel mai bun ambasador al calarasenilor. Autoritatile locale vor sa dezvolte acest sport si au pus la cale un plan ce poate transforma Calarasiul intr-o forta nationala. Primul pas este numirea lui Nelu Tatu in functia de presedinte al sectiei de futsal.

Mutarea a fost confirmata chiar de primarul de la Valcelele. „Voi fi presedinte, dar nu ma voi amesteca in viata echipei. Nu e treaba mea sa fac transferuri sau sa organizez deplasarile. Eu am sa le pun la dispozitie un buget, iar cei care sunt acolo acum vor raspunde in fata mea”, a spus Tatu.

Acesta si-a dezvaluit si planurile de viitor. „Vrem sa facem la nivel de judet o competitie de futsal, dar numai pentru juniori. In judet vor fi construite in urmatorii trei ani 5 sali de sport moderne si vom putea organiza, cu ajutorul AJF Calarasi, un campionat destinat juniorilor Under 17. Astfel, vom avea o selectionata judeteana, pe care vreau sa o antreneze Virgil Bogatu, cu care sa putem creste jucatori pentru echipa de seniori”.

In aceste conditii, Nelu Tatu va ajunge din nou in Comitetul Executiv al AJF Calarasi, urmand sa reprezinte futsalul judetean la masa greilor din fotbalul calarasean. „Nu vreau sa fac un titlu de glorie din revenirea mea la Dunarea. O sa stau mereu in umbra. Dar lumea trebuie sa stie ca am fost cel mai bun presedinte din istoria clubului. Nu a mai existat nici un sef la Dunarea care sa ajunga primar. Sa-mi spuna mie cineva daca a mai exista vreun presedinte la Dunarea care sa dea case fotbalistilor. L-am ajutat pe Valerica Petrescu si o sa-l ajut si pe Virgil Bogatu. Fac asta pentru ca sunt doi profesionisti care traiesc pentru fotbalul calarasean si merita exploatati”. 

Related Articles

2 Comments

  • Cel mai "bun" , 22 aprilie 2017 @ 17:44

    Pe vremurile acelea,când dvs.dle.Tatu,erați presedinte la Dunărea,ne mancau serpii la stadion,erau buruienile cât gardul stadionului…cum puteti sa va autointitulati cel mai bun? Nu va este rusine?credeti ca noi avem memorie scurta? Lăsați pe altii sa va aprecieze ,ceea ce nu e cazul…si daca nu se intampla o faceti singur…vreti sa va băgați si la futsal…ca de..vinde…si peste câtiva ani o sa spuneti ca ati fost si acolo cel mai bun presedinte..altii au muncit sa aducă futsalul la cel mai înalt nivel si vine un pomanagiu sa ia totul de-a gata… Nu suntem toți suntem ingusti la minte…multe „succesuri” ca acestea cu care va laudati ,in continuare! !!

  • Mare ti-e gradina ta,Doamne!!! , 22 aprilie 2017 @ 17:11

    Cand erai tu presedinte la Dunarea ,parintii juniorilor strangeau banii ca sa plateasca arbitrii si nici macar o apa plata pt jucatori ….de reultatele Dunarii pe vremea cat ai fost tu presedinte.,ce sa mai vorbim…Doamneeee,mare ti-e gradina ta!!!! Cum sa te lauzi singur cu asa ceva!!!??? In primul rand tre sa ai rezultate ca sa spui ca esti cel mai bun presedinte din istoria Calarasiului…ati vazut ca futsalul este in prim plan si vreti sa va bagati si acolo… parca vroiati sa desfiintati futsalul la inceputul anului…Vai de capul nostru! Al oamenilor condusi de voi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *