Ricardo Mihalache, decisiv pentru a doua oara la rand

Inainte Modelu – Petrolistul Boldesti, scor 4-3. Au marcat: N. Bucă (38), Raul Istrate (50), Costin Niţescu (66), R. Mihalache (83) / Puchea (13), Cr. Ene (23, 51).

Modelenii sunt pe val. Au ajuns la cea de-a doua victorie consecutiva si la cea de-a treia partida consecutiva fara infrangere. Omul care aduce mereu fericirea in vestiarul lui Jose Valeriu Petrescu este Ricardo Mihalache, un atacant cu talie, care si-a acceptat rolul de salahor in speranta ca va ajunge sa traiasca si zilele in care el va fi diamantul cel stralucitor.

Vineri, Inainte Modelu a trecut cu 4-3 de Petrolistul Boldesti. N-a fost un meci tocmai simplu. Modelenii practica insa un fotbal spectaculos. Priviti rezultatele ultimelor jocuri. Elevii lui Jose Valeriu Petrescu reusesc sa marcheze des, iar adversarii in poarta carora o fac nu sunt unii tocmai slabi.

Modelu a urcat acum in prima jumatate a clasamentului, iar de acum inainte vor urma jocurile cu adversari mai modesti, astfel ca nu trebuie sa ne mire daca Petrescu isi va duce echipa chiar pe podium. Maine, de la ora 15:0, CSM Oltenita joaca pe teren propriu cu Viitorul II Constanta.

SERIA II

30 septembrie, ora 17:00
Înainte Modelu – Petrolistul Boldeşti    4-3
N. Bucă (38), Raul Istrate (50), Costin Niţescu (66), R. Mihalache (83) / Puchea (13), Cr. Ene (23, 51)
Dinamo Bucureşti II – Metaloglobus Bucureşti     1-3
Robert Moldoveanu (81 – pen.) / Valentin Ghenovici (3), Viorel Militaru (33), Andrei Dragomir (55)
1 octombrie, ora 15:00
Delta Dobrogea Tulcea – Viitorul Domneşti
SC Popeşti Leordeni – CS Tunari
Axiopolis Sport Cernavodă – AFC Astra II
CSM Olteniţa – Viitorul Constanţa II
Unirea Slobozia – Arsenal Malu  

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *