UTA vine cu avionul. Dunarea inca mai cauta bilete de zbor

Aradenii arata mult mai organizati decat gruparea calaraseana.

S-a Calarasi s-a creat un aer de superioritate fata de UTA inaintea barajului pe care Dunarea il va disputa in compania formatiei din vestul tarii. Acest lucru reprezinta o foarte mare greseala si ii poate costa foarte scump pe toti microbistii calaraseni.

Nu exista favorita in duelul cu UTA. In plus, calarasenii trebuie sa ramana modesti si sa fie constienti ca cele doua meciuri vor fi deosebit de dificile. Poate ca aradenii arata ca o echipa batrana, previzibila, care nu poate tine ritmul cu Dunarea, dar are si destule atuuri care o pot ajuta sa treaca de elevii lui Adrian Mihalcea.

Lotul lui Roland Nagy este unul foarte omogen, alcatuit din jucatori ce evolueaza de mult timp impreuna. Asta e prezentul. Insa UTA are un trecut glorios, care inseamna sase titluri nationale si doua Cupe ale Romaniei. Aradenii sunt clubul din provincie cu cele mai multe titluri. Ca urmare, calarasenii ar face bine sa arate mai mult respect pentru Batrana Doamna.

Chiar daca Dunarea se descrie drept un club foarte bine organizat, inca nu este la nivelul adversarei din aceasta saptamana. UTA va ajunge la Calarasi marti seara, dupa ce va calatorii cu avionul pana la Bucuresti. Calarasenii, in schimb, nu au gasit suficiente bilete de avion pentru a ajunge la Arad pe calea aerului si vor efectua drumul spre vestul tarii din doua bucati.

Mai intai, vor pleca joi pana la Sibiu, urmand ca vineri sa plece mai departe spre Arad. Sigur ca pe teren nu joaca nici istoria si nici conducatorii. Doar ca Dunarea trebuie sa fie constienta ca are in fata o legenda a fotbalului romanesc, iar cele doua meciuri nu reprezinta altceva decat o sarbatoare.

Related Articles

0 Comment

 • costel , 31 mai 2016 @ 18:51

  Maine se organizeaza plecarea de la Dichiseni.
  Acolo sunt 3 avioane de prafuri…
  Trebuie ocoliti muntii, ca nu zboara asa sus, dar se descurca fara probleme.
  Rezervele pot sa vina cu trenul.
  Ii batem lejer pe aia din Arad.

 • ady777 , 31 mai 2016 @ 16:15

  spre cultura voastra generala uta joaca in arad oras stadionul uta e in renovare se va face unul nou (cat sa incapa toata comuna voastra in el)jucatorul ala are 38 de ani si juca la uta cand voi nici nu ati existat

  • Suporter , 31 mai 2016 @ 18:10

   Prietene echipa din calarasi e din 1920, pe cand cea din arad din 1945. Asta asa ca sa ne arati tu istorie . „Comuna” noastra e capitala de judet . Nu stii nici geografie . Ce vrei sa mai discutam ? Matematica stii?

 • George , 31 mai 2016 @ 8:43

  Aceasta echipa, UTA – D.B. nu este UTA, castigatoarea titlurilor si echipa glorioasa pe care o cunoastem. E o echipa formata de suporterii fostei UTA acum vreo 5 ani, cand marea echipa a fost desfiintata. Mai usor cu traditia, ca nu e cazul. Dar la suporteri, ne bat rau. Sa ii vedem si in teren.

 • sarcastic , 31 mai 2016 @ 7:49

  Din ce-am urmărit,Uta seamănă la joc cu Bacăul,o echipă care-n patru meciuri nu am pierdut.Sunt sigur că băieții nu-i subestimează,nu ar fi atât de tâmpiți,ceea ce mă îngrijorează este modul de deplasare la meciul de la Arad într-un timp așa scurt.

 • ady777 , 31 mai 2016 @ 1:04

  uta impune respect e un club de traditie pe cand dunarea….o apa

  • Suporter , 31 mai 2016 @ 9:44

   Ce impune ma? Traiti din amintiri. Momentan jucati intr-o comuna cu un stadion de 1000 de locuri. Cu fundasul ala central de 40 de ani chiar impui respect . Penibil. Uta a fost o data, acum e nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *