Porumbel arbitreaza derby-ul Crivat – Pietroiu

Finalul editiei 2014-2015 a Ligii Tractoristilor este tot mai aproape, insa in campionatul judetean exista multe necunoscute. Sunt formatii care inca mai spera sa scape de retrogradare. Lupta este una stransa. Se joaca mai mult cu plicul de bani decat cu mingea de fotbal. Curge cu blaturi. Maine, partida dintre Crivat si Pietroiu, decisiva pentru ambele combatante, va fi arbitrata de catre olteniteanul Valentin Porumbel. Nu putem trece cu vederea nici delegarea lui Gabriel Bondoc la meciul dintre Gradistea si Oltenita. E clar ca „centralul” calarasean a fost recompensat de conducerea CJA Calarasi dupa ce etapa trecuta a inventat un penalty pentru gazde la jocul dintre Dor Marunt si Ciocanesti, scor 3-2. Pana si oficialii Borussiei au recunoscut ca nu se impunea lovitura de pedeapsa.

Click aici pentru continuarea articolului!

Related Articles

0 Comment

  • Sett ,,Blater " , 30 mai 2015 @ 12:06

    Porumbel este un arbitru foarte bun , problema este ca meciul va fi un ,,circ ” cu doi participant : TUSEA si JUNGHIUL !

  • ultraboys , 29 mai 2015 @ 14:00

    Un circar de arbitru nu stiu cum arbitreaza acest mascarici la liga 3 cred ca daca ii dai mingea fuge de ea sa nu il muste un lalau prost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *