Modelu joaca maine cu Metalosport Galati

Microbistii calaraseni vor avea parte de un week-end plin cu fotbal. Maine, cu incepere de la ora 18:00, va avea loc meciul dintre Inainte Modelu si Metalosport Galati. Partida va fi arbitrata de o brigada alcatuita din Andrei Moroita (Ploiesti) – Ciprian Geambazu (Busteni), Adrian Banu (Ploiesti). Observator pentru arbitri va fi Florin Stanescu, din Dragomiresti – Ilfov, in vreme ce observator de joc a fost trimis Haralambie Antohi, din Braila.

Maine, la Modelu, vremea se va încãlzi, astfel valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice specifice acestei date. Cerul va fi variabil, dar mai ales în orele dupã-amiezii, vor fi unele înnorãri şi pe arii restrânse averse, însoţite de descãrcãri electrice, în special în dealurile subcarpatice. Vor fi condiţii de grindinã. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 şi 24 de grade, iar cele minime se vor încadra între 7 şi 11 grade.

Sambata, tot de la ora 18:00, Dunarea Calarasi va juca acasa, in compania celor de la Callatis Mangalia. Cu aceasta ocazie se va consemna debutul pe banca tehnica a calarasenilor a fostului international Ionel Ganea. Acesta l-a inlocuit la inceputul saptamanii pe Ion Rauta din functia de antrenor principal.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *