Gascanu, la un pas de a fi batut la Jegalia

Sambata, partida dintre Avantul Pietroiu si Agricola Borcea, scor 1-1, s-a disputat la Jegalia. Observator a fost Daniel Stefan – Gascanu. Inaintea jocului, mini-presedintele AJF Calarasi a incercat sa faca ordine pe stadion si era sa sfarseasca batut.

Patriarhul Daniel s-a luat la harta cu Vasilica Ocneru, jucator la Tricolorul Jegalia, cu care are un conflict mai vechi, de pe vremea cand Gascanu era mare si tare la Dunarea Calarasi, iar fotbalistul formatiei din Categoria Remorca era legitimat ca junior la gruparea de pe Borcea.

„Este un conflict mai vechi intre mine si Gascanu. Imi poarta pica de cand eram junior la Dunarea. La un meci cu CS Otopeni am luat cartonas rosu, iar el a venit la mine si mi-a zis trebuie sa-mi platesc singura amenda in valoare de o mie de lei. Evident ca n-am fost de acord cu asa ceva. Tatal meu nu castiga atatia bani intr-o luna de zile. De atunci, Gascanu imi tot poarta pica”, a explicat Ocneru.

Acesta a povestit si ce s-a intamplat sambata. ”A venit la Jegalia si m-a jignit. I-am spus sa-mi vorbeasca frumos, dar a continua sa ma insulte. Atunci m-am dat la el, ne-am luat de gat unul pe altul, dar nu ne-am batut. M-a enervat foarte tare”, povesteste Ocneru, care a fost suspendat aseara de catre Comisia de Disciplina pentru 16 etape.

Despre Gascanu se poate spune orice, dar nu ca este un bataus. Intr-adevar, este un tip razbunator, insa evita intotdeauna violentele pentru ca nu este tare in brand. Vasilica Ocneru n-are mai mult de 20 de ani, iar sambata a ratat ocazia de a intra in lumea oamenilor grei din fotbalul calarasean.

Related Articles

0 Comment

  • Oli , 30 aprilie 2015 @ 1:36

    Gascane încă. Nu esti scăpat. ,, nu te mai saturi de atâtea mizerii care le-ai facut, si pe care tot le faci incontinoare , stim destul de bine ca vrei sa ii promovezi pe belciugate , la curcani daka mai vii o sa rămâi si fara chilotii pe tine,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *