Mircea Stefan a renuntat la tricoul cu numarul 10

Pana la prima etapa a returului, programata la 7 martie, Dunarea Calarasi va mai disputa doua jocuri amicale. Primul va avea loc astazi, cu incepere de la ora 15:00, in compania celor de la CSM Oltenita. Sambata, de la ora 11:00, se va disputa jocul de verificare cu Viitorul Constanta, formatie care activeaza in campionatul judetean constantean.

Opt jucatori au fost adusi in aceasta iarna la formatia de pe Borcea. Pentru ca multi dintre microbistii calaraseni nu ii cunosc pe acestia si doresc sa-si faca o parere cu privire la transferurile facute de catre clubul condus de catre Costica Stefan, www.sportcalarasean.ro va prezinta numerele de pe tricouri cu care vor evolua fotbalistii Dunarii in returul Seriei C2.

„Capitanul” Mircea Stefan, golgheterul echipei in prima parte a sezonului, a renuntat la tricoul cu numarul 10, dorind sa evolueze de acum inainte cu numarul 19 pe spate. Valentin Andrei este noul decar al Dunarii Calarasi.

1. Gabriel Popa; 2. Ionut Tenea; 3. Nicusor Cainaru; 5. Marius Zaharia; 6. Eduard Nastase; 7. Andrei Luca; 8. Victor Petre; 9. Valentin Alexandru; 10. Valentin Andrei; 11. Bodo Kanda; 12. Iulian Raduta; 13. Georgian Butoi; 14. Marian Botea; 15. Bogdan Antonache; 16. Ionut Filip; 17. Marian Tudor; 18. Alexandru Chebac; 19. Mircea Stefan; 20. Sergiu Popescu; 21. Constantin Bumbac; 23. Alin Ladaru; 24. Daniel Gheorghe.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *