Fratilor, am invins! Steluta a fost eliberata!

De la o zi la alta, povestea de dragoste dintre Steluta Ivanciu si Codrin Adrian Stan devine tot mai palpitanta. www.sportcalarasean.ro v-a informat inca de la inceput despre disparitia fetei de 16 ani din Calarasi, iar dumneavoastra, sutele de calaraseni care cititi in mod obisnuit site-ului, ati contribuit la gasirea fetei. Practic, eleva Liceului Economic si-a contactat familia dupa ce a vazut ca pe Facebook circula articolul despre fuga ei peste hotare.

Ajunsa chiar in ziua de Craciun la Illingen, in Germania, Steluta Ivanciu a fost luata pe 27 decembrie de catre Politia germana si dusa intr-un centru destinat femeilor maltratate. Astazi, iubitul sau, Codrin Adrian Stan, a reusit o mare victorie. Impreuna cu mama sa si un avocat, tanarul de care calaraseanca noastra s-a indragostit nebuneste a reusit sa convinga autoritatile germane sa ii acorde Stelutei o permisie de doua ore, timp pe care aceasta si l-a petrecut in orasul Saarbrucken, alaturi de cei pe care ii considera adevarata sa familie.

„Am reusit sa iesim impreuna cu Steluta in oras. Am stat doua ore impreuna. I-am luat un mic cadou din partea noastra, ca de Mos Craciun, cateva hainute, ca sa simta si mai mult dragostea noastra. Acesti copii se iubesc foarte mult, iar eu sunt gata sa raman falita numai sa ii vad pe ei impreuna. Vreau sa-i demonstrez cuscrului meu ca noi o iubim pe Steluta. Este un om incapatanat, s-a convins ca nimeni nu i-a rapit fata, dar acum nu vrea sa-si dea acordul pentru ca ei sa-si duca mai departe relatia”, a declarat Dora, mama lui Codrin Adrian Stan.

La Calarasi, Marian Ivanciu este de neclintit, insa isi face griji dupa ce a vorbit astazi cu fata sa. Steluta Ivanciu i-a spus tatalui sau ca prefera sa stea inchisa in Germania decat sa se mai intoarca in Romania. In tot acest timp, autoritatile germane si romane coopereaza pentru rezolvarea cazului. Finalul este greu de prevazut in acest moment.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *